to top

Teenage Talk

Hi Guys,

Een dag later dan dat jullie van ons gewend zijn. Maar hier is hij dan! Heb jij ook ervaringen met deze quote? en wil je deze graag met ons delen. Laat dan gerust een berichtje achter in de comment section. Vandaag lichten wij de volgende Teenage quote toe!

 

꧁ I   N E E D   A D V I C E !  N E V E R  M I N D  I  A L R E A D Y  D I D   T H E  S T U P I D   T H I N G ”

———————————————————-

Ik deed dat eerst ook met mijn moeder but of course kent ze mij heel goed en toen ze me vroeg met een grijns op haar gezicht of die ¨vriendin¨ waar ik het over had niet toevallig haar kleine meid was…¨

Yes! Ik weet niet of jij dat ook wel eens hebt meegemaakt… maar ik weet nog toen ik tiener was maakte ik bepaalde keuzes en dan achteraf  twijfelde ik er dan een beetje over… Yes I know Girl… niet slim. But that is typical some of the silly things that teenagers do, right? Wat ik dan deed was, ik vroeg aan mijn vriendinnen om advies maar tegelijkertijd ook niet of ik deed of het over iemand anders ging of ik begon mijn vraag met stel dat… So funny but yes!I did it! Of course weet ik nu dat het beter is om eerst advies te vragen before you act but yes, ! Ik deed dat eerst ook met mijn moeder but of course kent ze mij heel goed en toen ze me vroeg met een grijns op haar gezicht of die ¨vriendin¨ waar ik het over had niet toevallig haar kleine meid was. Yes ik kon wel door de grond zakken ik voelde me dan zo betrapt. En het is heel gek want in prinicipe  kon ik het gewoon direct vragen but yes… I didn´t for some reason….some thing are just embarassing you know… So yes!

– Herken jij dit of deed jij dat ook vroeger? Sharing is caring! 

 

Bij het lezen van deze quote, verscheen er al meteen een grote glimlach op mijn gezicht. Want ”O wat wilde ik toch graag advies om uiteindelijk toch mijn eigen gang te gaan. Achteraf gezien was het vragen van advies niet het meest logische. Want ja, waarom vragen naar de bekende weg als je toch voor je eigen manier kiest, right?! Geen flauw idee joh! Ik denk dat ik als tiener met het vragen van advies vooral opzoek was naar de bevestiging van mijn eigen gevoelens en/of gedachtes. Als tiener kon jij mij zoveel advies geven als je wilde, maar uiteindelijk ging ik altijd mijn eigen kant op. Mijn moeder zij altijd tegen mij: ” Wat ben jij een hardhorend kind zeg, altijd eerst zien dan pas geloven ”. Njaa  en dat was geen leugen. Ik moest koste wat het kost zaken altijd op mijn eigen manier en vooral zelf ondervinden anders leerde ik er voor mij gevoel niet genoeg van. Mijn ouders vonden dit natuurlijk vreselijk om aan te zien. Want ja, zeg nou eens eerlijk. Het leek af en toe zelfs op een beetje lullen tegen dovemans oren. Hahah desalniettemin wilde ik het gewoon heel graag zelf doen en ervaren. Wat ik me verder ook wel heel goed herinner is de shame waarmee ik dan terug viel op mijn ouders omdat zij uiteindelijk toch gelijk bleken te hebben. Tjaa never mind hé, ik had het inmiddels alweer zelf opgelost.

– Is dit voor jou ook herkenbaar? Of hoe ging jij om het advies van je ouders, vriendinnen?

 

Leave a Comment

Volg mijn Blogs!

Vul hier jouw email adres in en blijf up-to-date

%d bloggers liken dit: