to top

Anonieme oproep voor tieners

‘Das nou weer typisch tienerjaren’

Tienerjaren, een groot deel hiervan wordt beheerst door de puberteit. Het proces waarin je, je ontwikkelt van kind naar volwassene en je als puber een belangrijk deel van je persoonlijkheid ontwikkelt. Een periode waarin ouders vaak aangeven, de meeste zorgen en lasten te ervaren en jouw als puber het liefst zo veilig mogelijk behoeden voor de ‘boze wereld’.

Word jij soms ook zo moe van je over beschermende ouders, irritante docenten of heb je soms het gevoel dat helemaal niemand jou begrijpt? Lees dan gauw verder..

Miss B en Belles -Lettres, van de wekelijkse maandaagse rubriek Teenage talk, hebben hier iets leuks op bedacht. Heb jij het rubriek al een aantal keer voorbij zien komen maar durfde jij nooit contact op te nemen? Lijkt het jouw leuk als jouw verhaal ook eens aan bod komt? Of wil je gewoon simpelweg dat er een derde oog meekijkt op jouw gedrag, situatie of gevoel? Dat kan.

Het rubriek Teenage talk bied nu de kans tot anonieme aanmeldingen in de leeftijd 13 tot 19 jaar oud . Hierbij kan je, je dus anoniem aanmelden met jouw verhaal of vraag en wordt deze gedeeld in onze wekelijkse rubriek. Hiermee hopen wij niet alleen jouw maar wellicht ook anderen tieners te kunnen inspireren danwel motiveren

Heb jij nou een vraag of een situatie die zich afspeelt in jouw tienerjaren en wil jij deze graag met ons delen of wil jij weten hoe wij dit zouden aanpakken? plaats een anonieme oproep naar @bellamyzblogthingz@gmail.com of info@belles-lettres.nl

 • Stefaan

  Mooi initiatief! Want tieners zoeken vooral naar verhalen waar ze zich in herkennen en hier steun kunnen uitputten! Véél succes!

  2 april 2018 at 11:17 Beantwoorden
 • Susan | Since 1994

  Oh die tienerjaren… Toen dacht ik nog dat alles zo vreselijk was. Als ik er nu op terugkijk lach ik mij een ongeluk.

  2 april 2018 at 12:00 Beantwoorden
  • Miss B Blogz Thingz Over...

   Yes inderdaad! Achteraf besef je dan weer dat het allemaal reuze meeviel!

   2 april 2018 at 20:55 Beantwoorden
 • Nicole - Cookies & Carrot Sticks

  Als ik terugkijk naar mijn tienerjaren, denk ik wel eens: waar maakte ik me toch druk om. Maar als tiener ervaar je dat nu eenmaal zo, door al die hormonen, heen en weer getrokken worden tussen kind en volwassen zijn… Mooi initiatief om nu ook anoniem je verhaal et kunnen doen.

  2 april 2018 at 12:11 Beantwoorden
 • karin

  leuk initiatief! tienerjaren zijn een tijd dat je met je gevoelens in de knoop ligt, dus dan kan je dat steuntje in de rug zeker gebruiken.

  2 april 2018 at 12:28 Beantwoorden
 • joop kamperman

  leuk idee. Tienerjaren zijn achteraf de mooiste jaren

  2 april 2018 at 12:36 Beantwoorden
 • Irma

  Wat leuk! Hier leren ze natuurlijk ook weer van 😀

  2 april 2018 at 13:35 Beantwoorden
 • Eva

  Wat een goed initiatief! Ik denk dat veel tieners wel wat kwijt willen, maar het niet durven. Dus dat het bij jouw anoniem kan is een super idee.

  2 april 2018 at 15:35 Beantwoorden

Leave a Comment

Volg mijn Blogs!

Vul hier jouw email adres in en blijf up-to-date

%d bloggers liken dit: