to top

Teenage Talk

Stelling:

꧁ V E R L I E F T  Z I J N  HE E F T  G E E N  B E T E K E N I S  A L S  J E  J O N G  B E N T ”

———————————————————-

 

Ik denk wel degelijk dat je als tiener echte gevoelens van verliefdheid kunt ervaren. I will tell you why… Persoonlijk zie ik verliefdheid als een echte emotie. Net als je andere emoties zoals: verdriet, boosheid/woede, blijdschap en teleurstelling ervaart. Dat zijn allemaal echte emoties die je menszijnde voelt en ervaart vanaf kleins af aan… Dat gaat automatisch it’s part of life. En net als deze emoties door zowel jong en oud wordt ervaren valt in mijn mening verliefdheid er ook er ook bij. En kunnen zowel jongeren als ouderen het gevoel van verliefdheid ook ervaren. Het overkomt je gewoon… Zoals wij in het artikel van vorige week hebben besproken Teenage T@LK|(written dutch & english) Music Vibe Check it out als je dit artikel nog niet gelezen hebt.

 

” Ik was en ben tot de dag van vandaag mijn moeder ook heel dankbaar dat ze mij in zekere mate toch de mogelijkheid gaf om dit voor mezelf te realiseren en er achter te komen. Ik denk dat je als tiener helpt om ermee te wachten. Of course kan dat niet in alles!”

Een aantal  van jullie  konden dit het gevoel van het eerste keer verliefd zijn nog heel goed herinneren! Dat is niet voor niets, right? In het vorige artikel deelde ik met jullie dat ik uiteindelijk concludeerde dat ik als tiener er niet klaar voor was in that stage in my life. Ik moest op dat terrein nog groeien, if you know what I mean. En ik was en ben tot de dag van vandaag mijn moeder ook heel dankbaar dat ze mij in zekere mate toch de mogelijkheid gaf om dit voor mezelf te realiseren er achter te komen. Ik denk dat het je als tiener helpt om ermee te wachten. Of course kan dat niet in alles! Laten we eerlijk  zijn sommige dingen die moet je meteen van je ouders moet aan nemen, gehoorzamen en hun waarschuwingen zeer serieus nemen want anders loop je risico om voor altijd met sommige gevolgen van je keuzes te moeten leven. Ik denk dat je als tiener die ruimte moet krijgen om dit soort gevoelens openlijk te kunnen uiten. Zodat je de juiste ondersteuning en begeleiding en advies kunt krijgen van je ouders.

Ik kon nog niet of wist nog niet hoe ik met dit gevoel van verliefdheid moest omgaan en met al die andere dingen en emoties die samen met het verliefd zijn erbij kwamen kijken. Ik voelde wel echte verliefdheid, 100%!! Maar ik denk zeker wel dat je als tiener bepaalde gevoelens kan ervaren net als een volwasssen deze ook ervaart. Ik denk alleen wel dat je als tiener nog niet ready bent voor alles wat bij verliefdheid komt kijken want je kunt als tiener deze grote verantwoordelijkheid gewoon nog niet dragen puur omdat je als tiener nog te jong bent.

“Er is een Bestemde Tijd voor Alles…”

Yes…Ik ben van mening dat er een bestemde tijd is voor alles. En zo is het ook met het dragen van de grote verantwoordelijkheid en de toewijding, loyaliteit en inzet. En dat is niet niks voor een tiener. It is het too much to handle! Je kunt het gevoel echt ervaren maar je kunt er op dat moment alleen niet veel mee in die fase van je leven…Why? Because you just ain’t ready. But maybe denk jij er anders over so let us know what you think. Als tiener is dat soms lastig te begrijpen..but zeker not impossible!

Ik denk zeker wel dat de gevoelens die je als tiener ervaart echt zijn en die moeten niet genegeerd of geminimaliseerd moet worden, zeker niet!

 

 

 

* Grassiella Girl heeft het volgende stelling  samengesteld…Let’s check it out! *

StellingOuders hoeven hun tieners niet serieus te nemen wanneer ze verliefd zijn.”

What do you think? Laat het ons hieronder weten.

—————————————————————————————

https://www.youtube.com/watch?v=ViwtNLUqkMY

 

 

  • nicole

    Ik vind dat je gevoelens zeker serieus moet nemen. Het is toch neerbuigend als je gevoelens worden afgedaan als onzin alleen omdat je een tiener bent.

    28 februari 2018 at 08:37 Beantwoorden

Leave a Comment

Volg mijn Blogs!

Vul hier jouw email adres in en blijf up-to-date

%d bloggers liken dit: