to top

Switch Quote

 ” Switch Quote with Miss B & Grassiella Girl , Every Monday at 18:00u. ”

 

Afbeeldingsresultaat voor sierlijke lijnen png

•  T H E  K E Y   T  O  B E   H A P P Y , I S  K N O W I N  G  Y O U  H A V E  T H E   P O W E R    T O  C H O O S E  W H A  T  T O  A C  C E P T  A N D  W H A T  T O  L E T  G O

En wederom slaat deze uitgekozen quote van Miss B, voor mij de spijker op zijn kop. Zelf vind ik niets fijner dan het gevoel van macht en kennis over jezelf. Wat accepteer je en wat laat je gaan. Toch lijkt het soms makkelijker gezegd dan gedaan. Puur om de kwestie van de combinatie gevoel en verstand in één. Nu denk je vast, waar heeft zij het toch allemaal over? Hahah. Njaa ik weet het, soms kan ik behoorlijk dubbelzinnig en zweverig zijn in één. Best knap niet waar? Oké, ik zal nog een poging wagen. Dus blijf vooral nog even hangen..

Och, over dat knagende gevoel van jezelf keer op keer de vraag stellen waarom je iets dat slechts voor je is, niet gewoon laat gaan, na gesproken. Lekker laten gaan joh, pff wat ken ’t jou scheluhh. Zegt iedereen dan.. Ook dit is weer makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker voor iemand die eerst voelt en dan nadenkt. Of dit in combinatie doet. Aldus ik. Maar de vrijheid om zelf je keuzes te kunnen maken is absoluut een ware schat. Ik kan me eigenlijk niet anders voorstellen. Ik moet er niet aan denken dat mijn lot in andermans handen ligt. Ik krijg er de rillen van over mijn rug, als ik hierover nadenk.

 


 

•  Y O U  D O N ‘ T  N E E D  A  R E A S O N  F O R  D O I N G  E V E R Y T  H I N G  I N  Y O U R  L I F E .
D O  I T  B E C A U S E  Y O U  WA N T  T O . B E C A U S E  I T ‘S F U N.  B E C A U S E  I  T  M A K E S  Y O U  H A P P Y .


Ohwww Yeahhhhhh! Darling! Do everything you do simply because you want to! Because it makes you happy! Yes Dear! Alles wat je doet moet je doen omdat jij het leuk vindt. Er zijn al veel dingen die we moeten doen en er zijn veel dingen die we doen dat we helemaal hebben uitgestippeld en gepland hebben, maar weet je wat heerlijk is? Exactly, om dingen te doen wat je heerlijk vindt gewoon zomaar zonder reden…just because you want to! Ik hou van plannen en dat alles gestructureerd verloopt en desondanks dat heel gunstig kan zijn en soort van orde biedt en veiligheid en soms is het ook heerlijk om gewoon spontaan dingen te kunnen doen! Bloggen is een goede voorbeeld ik heb het bloggen niet gepland althans not like this it just turn out this way and I love it!  Het is heerlijk om een gewoon spontaan iets te ondernemen of te doen. En soms  verlopen dingen die je spontaan doet veel leuker… Soms het leuk om jezelf even helemaal te laten gaan leuke dingen te doen en die dagelijkse routine te verbreken en die een big smile on your face zetten!  But yes, soms kun je commentaar krijgen op dingen die kiest om te doen.. it het wel de juiste moment? Leidt het je niet teveel af? Neem je niet teveel hooi op je vork? Well we do it because we wan’t to, Don’t we?

– Wanneer heb je voor het laatst iets gedaan dat jij leuk vindt, gewoon spontaan, gewoon zomaar?
  Have a nice week and make it a great one!

 

PS:  VOOR DE ORIGINELE VERSIE VAN DIT RUBRIEK, FOLLOW MISS B (DIT RUBRIEK IS ZOWEL IN HET NEDERLANDS ALS ENGELS VERTAALD )

 

 

 • annesplek

  Alweer een heerlijk artikel, ik begin echt een fan te worden van deze Rubriek (fangril hiero hahah)! Wederom ben ik het eens met beide quotes 🙂

  13 maart 2018 at 16:46 Beantwoorden
  • Miss B Blogz Thingz Over...

   Ola Annesplek!

   Awh So lief, Thank You Dear!

   Wij vinden het superleuk dat je elke week leest en reageert echt supergaaf!
   Thank you so much for that!

   Have a nice day!

   Miss B,

   14 maart 2018 at 10:37 Beantwoorden
 • Linda

  De eerste quote spreekt mij erg aan. Het is een onderwerp waar ik de laatste tijd veel mee bezig ben. Wat accepteer ik en waarin kies ik mijn eigen weg? En hoe ga ik dat aanpakken. Het is en blijft interessant om mee bezig te zijn, en het voelt heel erg goed om je eigen koers te kiezen 🙂

  14 maart 2018 at 11:34 Beantwoorden

Leave a Comment

Volg mijn Blogs!

Vul hier jouw email adres in en blijf up-to-date

%d bloggers liken dit: