to top

Switch Quote

 ” SWITCH QUOTE WITH MISS B & GRASSIELLA GIRL , EVERY MONDAY AT 18:00U. ”

 

Afbeeldingsresultaat voor sierlijke lijnen png

•  A   T R  U  E   R E L A T  I O N S H I P   I S   T W O   U N P  E R  F E C  T    P E  O P  L  E   R E F U S  I  N G   T O   G I V E   U P   ON  E A C H  O T  H  E R

Hi Guys, dit is de quote die Miss B voor mij uitkoos. Hmmm.. Bij het lezen van deze quote ontstaat er bij mij een dubbel gevoel. Enerzijds haal ik hieruit dat je elkaars middelmatigheid moet kunnen accepteren. Want niet perfect is ook goed genoeg. Maar anderzijds haal ik uit deze quote ook, dat de middelmatigheid van een ander grenzeloos moet kunnen zijn in opdracht om een goede relatie (verstandshouding) te hebben ?!

Tsja.. en dat eerste puntje, dat houdt mij toch wel het meeste bezig. Zelf denk ik dat streven naar een perfectie relatie of persoon niets iets is wat je moet willen. Want wat is nou precies perfect? Ja inderdaad, geen van Dalen of onderzoek die dit expliciet kan verklaren. Haha, nu denken jullie vast, nou wat is die sceptisch zeg. Als het gaat om perfectie ben ik dat inderdaad. Perfectie is namelijk iets waar je ontzettend ongelukkig van kan worden, is mijn ervaring.

” Constant 100% presteren is onmenselijk en zelfs onmogelijk in mijn ogen ”

……

Ik ben van mening dat het in een relatie veel beter werkt om elkaars sterke en zwakke kanten te accepteren en ‘samen’ te werken naar beter. Maar dat is mijn mening. Iemand die het allemaal voor elkaar heeft, zal het waarschijnlijk toch allemaal beter weten en willen dat je naar haar/zijn standaarden leeft. Een soort dynamisch spanningsveld wordt het dan, ben ik bang. Nee, bedankt! Doe mij maar een relatie gebaseerd op acceptatie en vertrouwen in elkaar. Samen streven naar perfectie, klinkt in ieder geval al beter in mijn oren dan alleen.


•   L O V  E   I S   A  C H O I  C E  ,  Y O  U   M A K  E  E V E R Y D A Y


So yes! This the Quote dat Grassiella girl voor mij heeft uitgekozen… Ik denk zeker dat wij als menszijnde kiezen wat we doen in ons leven, hoe in het leven staan en de mentaliteit die we hebben, wie we toelaten ook en dus wie we kiezen om lief te hebben. Ik denk dat het liefde die ik heb, de liefde die jij hebt, een kostbaars iets is. Je hebt verschillende soorten liefde. Liefde voor je ouders is heel anders dan liefde voor je kind, liefde die je hebt voor je partner of liefde voor je familie…Er zijn verschillende soorten liefde en het liefde geven aan je dierbaren is geen keuze het is een intense gevoel die onvoorwaardelijk is daar heb je geen greep op. Maar liefde  voor je medemens is echter een heel ander verhaal en de manier waarop men met elkaar omgaat tegenwoordig zorgt ervoor je dat je elke dag een keuze moet maken om het goede te geven. Love never fails.

 

Maybe zie jij het totaal anders,ik hoor graag hoe jij erover denkt… Als iets kostbaars is dan ga je er heel zorgvuldig mee om.  Het is moeilijk om iets kostbaars te geven aan iemand waarvan je weet die het niet waardeert of er zorgvuldig er mee omgaan.

Liefde is een choice, that’s for sure especially omdat we in een harde wereld leven waar echte liefde voor de medemens steeds meer lijkt te verdwijnen… Zo voel ik het en hoe hard ook mensen voor elkaar zijn tegewoordig en hoe vaak ook mensen elkaar uitdagen, met elkaar een strijd aangaan, tegen elkaar wedijveren of harteloos zijn tegen elkaar… Het is moelijk…ik kom ook ongevraagd voor uitdagingen te staan en ook ik word op de proef gesteld… en toch desondanks al het onrechtvaardigheid dat ik dagelijks meemaak en kies ik ervoor om toch liefde te blijven geven in return. That’s the choice that I make every single day. I’m not perfect… maar ik blijf mijn best doen om mensen met respect en liefde te behandelen ook als zij mij datl iefde en respect niet geven. Ik zou je zeggen dat het niet altijd heel gemakkelijk is… Het liefhebben van je medemens desondanks je niet goed wordt behandeld dat is een real challenge! That’s for sure…

” Liefde voelen en tonen voor je dierbaren is heel vanzelfsprekend… Liefde blijven tonen voor je medemens is another story … ”
Maak jij dagelijks de keus om liefde te te blijven tonen aan je medemens ook als ze het niet verdienen?
What Do You Think?

 

PS:  VOOR DE ORIGINELE VERSIE VAN DIT RUBRIEK, FOLLOW MISS B (DIT RUBRIEK IS ZOWEL IN HET NEDERLANDS ALS ENGELS VERTAALD )

 

 • annesplek

  Wat een leuke rubriek! Ik kende het niet en wist ook niet precies wat ik moest verwachten maar ik ben fan!!

  20 februari 2018 at 10:05 Beantwoorden
  • Miss B Blogz Thingz Over...

   Hey Anne!

   Superleuk om te horen!
   Ik ben een tijdje terug op het idee gekomen en kwam toen op de naam Switch Quote ik vond het wel leuk klinken, ¨switch¨ staat voor het ruilen/uitkiezen van een Quote voor elkaar en dan onze eigen mening of kijk op de Quote met elkaar delen op basis van de Quote die voor elkaar hebben uitgekozen.
   Gaaf om te horen dat je het leuk vindt!

   ThnQ so much voor het lezen we waarderen het enorm!
   We see you on the next Switch Quote!

   Hugz and Kisses,
   Miss B.

   20 februari 2018 at 20:33 Beantwoorden
   • annesplek

    Superleuk en creatief bedacht! Ik ben ontzettend benieuwd naar de volgende Switch Quote x!

    20 februari 2018 at 20:59 Beantwoorden
 • Lindsey Beljaars

  Oh wat een super leuke en creatieve rubriek! Tof om te lezen!

  21 februari 2018 at 10:19 Beantwoorden
 • Eva

  Je schrijft echt leuk! Aangenaam om lezen. Ik kom met plezier nog eens terug

  xxx, Eva
  http://www.dark-rebel.com

  22 februari 2018 at 14:10 Beantwoorden
 • Janet | thatonetime

  Interessante quote en ik ben het met je eens!

  23 februari 2018 at 22:32 Beantwoorden

Leave a Comment

Volg mijn Blogs!

Vul hier jouw email adres in en blijf up-to-date

%d bloggers liken dit: