to top

Switch Quote

 

 ” Switch Quote with Miss B & Grassiella Girl , Every Monday at 18:00u. ”

 

Afbeeldingsresultaat voor sierlijke lijnen png

•  S T O P  L O O K I N G  F O R   A   P A R T  N  E R .
F O C U S  ON   Y O U R  G O A L S   A N D   R E B U I L D I N G   Y O U R  L I F E.
T H E   R I G H  T   P  E R  S O  N  W I L L  E V E N  T  U A L L  Y   F I N D  T H E I  R  W A Y  T O  Y O U .


Hi Guys, dit is de quote die Miss B voor mij uitkoos. Deze quote staat één en al in teken van Self Love en Acceptance voor mij. Zelf ben ik een persoon die erg bescheiden is en regelmatig de bevestiging van anderen nodig heeft om 100% in zichzelf te geloven. Dan bedoel ik niet het constante compliment van: ‘’ Oh wat doe jij het goed zeg ‘’. Nee, dat zou echter alleen mijn ego strijken inplaatst van mijn zelfvertrouwen. Vaak neig ik naar motiverende en kritische feedback als het gaat om bevestiging. Het willen weten hoe ik gezien wordt door de ogen van een ander. I knoooow, it sounds kinda deep right? But it is.

Vele schrikken hier wel eens van, als het vertel. Ik hoor namelijk vaak dat ik overkom als een veerkrachtig en sterk persoon. Hoewel ik dit ook ben, is niet altijd te zien hoe ik me van binnen daadwerkelijk voel. Dit is iets wat ik als kind altijd al heb gehad maar hier pas last van kreeg in mijn tienerjaren. Altijd bescheiden over het geen waar ik goed in ben of goed kan. Gek genoeg, geloof ik het op een of andere manier net iets meer als een ander het voor mij bevestigd.

Als ik de quote nu moet terugkoppelen aan mijn persoonlijke kwestie, dan maakt de context echter vrij weinig uit. Zowel voor een partner, familie of vrienden geld voor mij de bovengenoemde kwestie. Ik vind het vooral belangrijk om me te focussen op mijzelf dan op zoek te gaan naar iemand die mij hierbij kan helpen of zaken mooier kunnen maken.

” Je kunt pas houden en vechten voor iemand, eer je dat voor jezelf kunt. ”


 

” S E L F – L O V E  I S  N O T  S E L F I S H.  Y O U  C A N N O T  T R U  L Y   L O V E  A N O T H E R  U N T I L  Y O U  K N O W  H O W  TO  L O V E  Y O U R S E L F ”

So Yes, This the Quote die Grassiella girl voor mij heeft uitgekozen. Ik ben inderdaad van mening dat liefde voor jezelf niks te maken heeft met egoïstisch zijn. Je moet liefde hebben voor jezelf. Op het moment dat je liefde hebt voor jezelf kun je liefde aan een ander geven. Dat weten we allemaal wel maar doen we dat ook? Je waardeert jezelf als de persoon die je bent en dat doe je door rekening te houden met je eigen behoeftes en ze ook te vervullen.  Om van een ander te kunnen houden moet je  ook in staat zijn om ook  jezelf te houden. Definitely 100%

Stand up & Love Yourself
Door van jezelf te houden kom je op voor jezelf op als het nodig is…. Ik heb het over weglopen van situaties die het gewoon niet waard zijn en op een manier behandeld worden dat niet hoort. Ik ben van mening dat je jezelf niet slecht of minderwaardig kan laten behandelen alsof je niets waard bent…ook jij bent een persoon je hebt immers gevoelens en verdient het om met respect te worden behandeld. Ik zie mensen zichzelf verliezen uit angst om hun baan niet kwijt te raken of iemand kwijt te raken… Je kunt mensen niet over je heen laten lopen uit angst…. Dat is geen liefde hebben voor jezelf.. in mine opinion. Of dat mensen onzeker worden en bang zijn om voor zichzelf om te komen door welke reden dan ook… Voor jezelf op komen en weten wat je verdient is ook een vorm van liefde voor jezelf tonen.

Take good care of your health, geestelijk en emotioneel. We moeten onszelf zeker niet verwaarlozen op dat gebied. Goed zorgen voor jezelf is tenslotte ook een vorm van jezelf houden. So yes! Self-Love is important je moet van jezelf houden om in staat te zijn om van een ander te houden! Hoe kun je er anders liefde geven aan een ander, right?

Als je van jezelf houdt kijk je ook naar jou innerlijke gesteldheid die moet in orde zijn. Het is een kwestie van balans, als je op een gebalanceerde manier van jezelf houdt dan kan het niet een kwestie zijn van egoïsme.

I’m Just Saying!

Vind jij Self-Love Egoïsitisch?

 

PS:  VOOR DE ORIGINELE VERSIE VAN DIT RUBRIEK, FOLLOW MISS B (DIT RUBRIEK IS ZOWEL IN HET NEDERLANDS ALS ENGELS VERTAALD )

 

 

 • Lindsey Beljaars

  Wat heeft ze een mooie quote uitgekozen zeg!! Ik denk dat het heel belangrijk is om eerst voor jezelf te houden voordat je vol van iemand anders kunt houden..

  26 februari 2018 at 23:06 Beantwoorden
 • nicole

  Het ligt er aan of self love egoïstisch is. Wel als het als excuus gebruikt wordt.

  27 februari 2018 at 08:37 Beantwoorden
 • Ilona Izabella

  Ik herken mezelf hier heel erg in. Ik ben ook heel bescheiden en zoek vaak bevestiging van anderen. Ik probeer me ook meer op mezelf te richten, wat voor mij belangrijk is en wat ik nodig heb.

  27 februari 2018 at 14:53 Beantwoorden
 • Monique

  Mooie quotes! Ik vind self love zeker niet egoïstisch, mits het niet over de rug van anderen gebeurt.

  27 februari 2018 at 18:34 Beantwoorden
 • Dhini

  Het klinkt misschien egoïstisch maar ik vind self love niet egoïstisch.

  27 februari 2018 at 23:11 Beantwoorden
 • Eva

  Mooooie quote! Super!

  xxx, Eva
  http://www.dark-rebel.com

  28 februari 2018 at 09:53 Beantwoorden
 • Eva

  Selflove is zeker niet egoistisch, ik vind het zelfs heel belangrijk! Wat je schrijft klinkt overigens erg herkenbaar

  28 februari 2018 at 14:27 Beantwoorden
 • Susan

  Heel belangrijk juist! Best herkenbaar ook, al moet ik zeggen dat ik – sinds ik mama ben – wel behoorlijk gegroeid ben hierin! Als je al niet van jezelf houdt, hoe dan…

  28 februari 2018 at 20:28 Beantwoorden

Leave a Comment

Volg mijn Blogs!

Vul hier jouw email adres in en blijf up-to-date

%d bloggers liken dit: