to top

Switch Quote

 ” Switch Quote with Miss B & Grassiella Girl , Every Monday at 18:00u. ”

 

Afbeeldingsresultaat voor sierlijke lijnen png

• H A P P I N E S S  I S  F O U N D  W H E N  Y O U  S T O P  C O M P A R I N G  Y O U R S E L F   T O  O T H E R  P E O P L E .


Hi Guys, dit is de quote die Miss B voor mij uitkoos. Voor deze quote schreeuw ik YES, YES en nog eens YES girl. Delen jullie deze gelijkenis ook met mij? Lees dan gauw verder..

JUISTTTTT !! Want jij bent jij, en ik ben ik. Iedereen is uniek op zijn eigen manier. En dat maakt het onmogelijk om elkaar te evenaren. Wat een geweldige quote vind ik dit zeg! Ik denk dat het moment waarop je begint met geloven in jezelf en je onderneemt vanuit je hart, dat dat is hoe ware geluk ontstaat.

Hoewel we waarschijnlijk allemaal het hardste: JUIST !! roepen bij het lezen van deze quote. Denk ik ook dat we ergens moeten erkennen dat we langzaam verstrikt raken in een samenleving waarbij we steeds meer in strijd zijn met elkaars principes, waarden en normen. Natuurlijk hoeft dit niet altijd een negatief effect te hebben. Positief uitpakken doet dit het zeker ook wel eens. Want stel je eens voor dat we allemaal hetzelfde zouden zijn en of denken. Wat een geiten kudde zeg , hahaha! Nee maar even serieus, guys.

Als we deze quote even goed onder de loep nemen, dan zul je zien dat je, jezelf nog regelmatig zal betrappen op het onbewust-bewust vergelijken met elkaar.

‘’ Oh zij is slimmer, hij is knapper, zij is succesvoller, hij is rijker. ‘’ Verzin het zo maar verder.

……

Als je het mij vraagt vind ik het nogal wat hoor, je totaal niets aantrekken van anderen. Zelf ben ik van mening toegedaan dat het vergelijken, met elkander niet eens perse een negatief effect hoeft te hebben. Zo kan je dit bijvoorbeeld ook doen omdat je juist heel erg opkijkt tegen iemand omdat die persoon jou wellicht inspireert en motiveert. Zolang je maar onthoud om zo dicht mogelijk bij jezelf te staan, jezelf te waarderen en te accepteren voor wie je bent. Een beetje afkijken is dan helemaal zo erg nog niet..


•   S O M E T I M E S  H A P P I N E S S  I S  A  F E E  L I N G , S O M E T I M E S  I T’S   A  D E C I S I O N 

 

Yes this the Quote die mah girl Grassiella Girl heeft uitgekozen.  Girl you are Awesome! This quote is definitely a great one 100%! You must know dat happiness afhankelijk is van vele factoren… En als je teveel dingen meemaak die heel pittig zijn, traumatisch of onterecht zijn dan wordt Happinness in mijn ogen een keuze. Because let’s be honest er kunnen nu eenmaal dingen plaatsvinden die ons leven flink op zijn kop kunnen zetten… waar we totaal geen  grip op kunnen hebben. Je moet een keuze maken voor jezelf om die innerlijke happiness te behouden…no matter what!

“Life Can Be Really Harsh”

“Het leven is hard en het is een keuze om jezelf weer op te kunnen pakken om door te gaan om het beste  blijven zien & most important om je innerlijke Happiness  terug te vinden.
-Miss B.

Ik denk zeker dat je zelf your own happiness moet bepalen en het zeker niet afhankelijk moet laten zijn van anderen. Kijk, wat er misschien onverwacht gebeuren kunnen jij en ik niet voorzien en we hebben daar ook geen controle over. Persoonlijk vind ik dat je innerlijke Happiness zeker niet gebasseerd moet zijn op anderen of materiële dingen. I mean… dat is in mijn opinion niet de beste basis. Mensen zullen je teleurstellen en financiële zekerheid die heb je vaak niet dingen kunnen nu eenmaal in een heartbeat veranderen. Er zijn nu eenmaal geen garanties in het leven…

“It’s Up To You & Me To Decide about our Own Inner Hapinness”

-Miss B°-

Yesss Darling, jij en ik hebben de leiding over ons eigen geluk! En dat is iets dat we onszelf heel goed moeten realiseren … Ik zorg ervoor dat ik me innerlijk heel gelukkig voel dat is heel belangrijk voor me. Ik vecht om dat elke dag te doen en te behouden! Persoonlijk denk ik dat je je innerlijke geluk nooit op iemand anders moet baseren. Dat is geen goede basis. Het is niet altijd gemakkelijk om dat innerlijke geluk te behouden, dingen kunnen nu eenmaal in ons leven gebeuren waardoor we dat innerlijke geluk opnieuw moet opbouwen of herstellen … Maar die innerlijke geluk kan alleen jij zelf weer opnieuw opbouwen. De basis waarop we ons geluk op bouwen, moet niet van zand zijn, maar op een stevige basis, want als het op een zwakke basis is gebouwd, dan zal het telkens weer uit elkaar vallen …

“Ons innerlijk geluk moet bestand zijn tegen tegenslagen die het leven met zich meebrengt en dat is heel moeilijk … maar niet onmogelijk!  Besef dat als je alles om je heen zou verliezen, je innerlijke geluk is datgene dat je overhoudt …”

You know what I mean? En dat innerlijke geluk zal je vervolgens helpen om door te gaan met het opnieuw oppakken van alles dat in elkaar kan vallen door welke tegenslag dan ook en om het goede te kunnen blijven zien in het leven … Als we in staat zijn om dat kunnen doen, dan heb je 100% geluk in je leven! (In mijn opinion of course) Ik heb geleerd van niemand iets te verwachten om mijn innerlijke geluk niet op een ander te baseren en de baas te blijven over mijn eigen innerlijke geluk. Het is niet altijd makkelijk! Natuurlijk heeft iemand zijn daden wel invloed op hoe ik me voel maar niet dat het mijn innerlijke geluk compleet weg doet vagen. Steeds kan ik mezelf opnieuw herpakken en  raak ik die innerlijke gevoel niet kwijt. Ik heb voor mezelf geleerd  om ervoor te zorgen dat ik innerlijk gelukkig ben en dat ik blijf genieten van de meest eenvoudige dingen in het leven. Daar kies ik voor en dat is wat mij gelukkig maakt. En het voelt goed! Ik hoop dat ook jij hetzelfde doet!

– Happiness is a choice 100% –

Wat denk jij?

 

 • Patricia Schmitz-Heres

  Mooie quote! En ook inderdaad wel waar.

  5 maart 2018 at 23:31 Beantwoorden
 • Danique | Feral Dreamer

  Oh ik vind die eerste quote zo mooi! Vroeger vergeleek ik me altijd met andere mensen, maar dat is echt niet goed! Nu ik dat niet meer doe, ben ik ook veel gelukkiger!

  5 maart 2018 at 23:43 Beantwoorden
 • Amina

  Die eerste quote is awesome! Maar heel moeilijk soms. Vooral als ondernemer op Instagram zie ik vaak businesses voorbij komen dat ik denk “dat wil ik ook!” en zie ik volgersaantallen waarvan ik denk “Hoe dan?!” Maar alles op z’n tijd. Dus stoppen met jezelf vergelijken is absoluut waar! En daarmee kies je ook je eigen geluk! Liefs!

  6 maart 2018 at 01:08 Beantwoorden
  • Miss B Blogz Thingz Over...

   Hoi Amina!

   ThnQ Girl voor het lezen! Inderdaad girl, want iedereen is nu eenmaal from zero begonnen.
   Alles is een proces en groeit met de tijd…. De kunst is genieten van wat je doet en dan doet de rest niet eens meer toe!

   -Miss B-

   7 maart 2018 at 20:40 Beantwoorden
 • nicole

  Jezelf niet vergelijken met anderen vind ik zeker een hele ware quote. Je wordt daar inderdaad meestal heel ongelukkig van is mijn ervaring.

  6 maart 2018 at 07:55 Beantwoorden
 • nicole

  N.B. wat betreft geluk is een keuze. Dat gaat tot op zekere hoogte wel op. Maar soms kan het leven je ook gemeen pootje haken, en dan ben je ook wel eens even niet zo gelukkig. En dat is dan geen keuze denk ik.

  6 maart 2018 at 07:58 Beantwoorden
 • Myrthe

  Zeker waar, maar soms kunnen er toch tegenslagen voordoen waardoor het niet altijd lukt terug gelukkig te worden. Je hebt het leven niet altijd in handen. ?

  6 maart 2018 at 08:16 Beantwoorden
 • Eke

  Mooie quotes en een fijn, inspirerend artikel. Mochten er momenten zijn waarop geluk even geen keuze is, weet dan dat die momenten er wel weer komen. Maar hey, niemand komt het je brengen en je moet het zelf regelen. Ik kan dan ook slecht tegen mensen die blijven zwelgen in hun ellende. Hup, sta op, leer ervan en go on!

  6 maart 2018 at 10:55 Beantwoorden
 • Tania

  Ik kan je helemaal volgen in de eerste quote.

  6 maart 2018 at 11:46 Beantwoorden
 • Sjoukje - Profbloggers

  Mooie quote, die eerste! En zo waar! Mooie blog heb je trouwens ook. 🙂

  6 maart 2018 at 11:58 Beantwoorden
 • Felice

  Jezelf met anderen vergelijken kan heel leerzaam: je kan zo allerhande zaken ontdekken, die jij niet doet en wel zou kunnen doen. Het hangt er maar vanaf Hoe je kijkt, denk ik

  6 maart 2018 at 12:18 Beantwoorden
 • Eva

  Ik merk dat ik mezelf nog heel vaak vergelijk met anderen, terwijl dit eigenlijk helemaal nergens voor nodig is! Fijne quotes 🙂

  6 maart 2018 at 15:15 Beantwoorden
 • Lipstickencupcakes

  Mooie quote en zo waar ook

  6 maart 2018 at 15:19 Beantwoorden
 • Beau Bewust

  Wat een fijn en inspirerend artikel!

  6 maart 2018 at 20:34 Beantwoorden
 • Wanda

  Hoe moeilijk het ook is, je moet inderdaad van je eigen kracht uitgaan maar ik denk dat dit door het hele social mediagebeuren voor veel mensen ontzettend lastig is.

  6 maart 2018 at 20:40 Beantwoorden
 • Frederique

  Vergelijken is inderdaad funest. Ik vind het zelf niet lastig meer, vroeger wel maar nu ik zo’n oud wijf ben geworden ben ik daar helemaal niet meer mee bezig 😉

  6 maart 2018 at 21:33 Beantwoorden
 • annesplek

  Heerlijk artikel weer om te lezen. Eens met beide quotes, alhoewel de tweede een stuk ingewikkelder ligt (naar mijn mening), maar niets is onmogelijk. Ik kijk uit naar de volgende, yeess x!!

  6 maart 2018 at 21:36 Beantwoorden
  • Miss B Blogz Thingz Over...

   Ola Annesplek,

   ThnQ so much voor het lezen!
   Wij zijn blij dat je het leuk vond om te lezen wij waarderen het enorm!
   Ohww Yesss Girl we see you next week!

   Hugz & Kisses!

   7 maart 2018 at 20:17 Beantwoorden
 • Jessica

  Hele mooie quotes! 🙂 we make our own luck <3

  6 maart 2018 at 21:56 Beantwoorden
 • Fleur

  Mooie quote en helemaal waar. Je hebt er meer aan om op jezelf te letten dan op alle andere om je heen

  7 maart 2018 at 11:43 Beantwoorden
 • Jadis

  Echt prachtig geschreven heel inspirerend.

  7 maart 2018 at 11:54 Beantwoorden
 • karin

  ja, het geluk moet je in jezelf zoeken, maar soms is dat toch moeilijk. als je in een moeilijke situatie zit bv waar je niet uit kan…. Ik ga dus niet voor 100% eigen keuze, maar voor 90%…

  7 maart 2018 at 14:37 Beantwoorden
 • Susan

  Je bent er inderdaad zelf bij, hoe je je voelt! Natuurlijk is niemands leven perfect, maar dat hoort er gewoon bij… Een positieve instelling draagt sowieso bij aan een gelukkig leven, dus verdrinken in zelfmedelijden als je even niet happy bent… Neh. Zet geen zoden aan de dijk. Mooi artikel!

  7 maart 2018 at 16:28 Beantwoorden
  • Miss B Blogz Thingz Over...

   Hey Susan!

   Inderdaad girl! Een positieve mindset is the key! Verdrinken in zelfmedelijden is definitely a no go!
   ThnQ so much for your comment!

   Hugz & Kisses, Miss B.

   7 maart 2018 at 20:28 Beantwoorden
 • Janet | thatonetime

  Ik vind dit een hele mooie quote… maar toch wel lastig voor veel mensen denk ik.. Hoewel je eigenlijk wel weet dat je er niet gelukkig van wordt om jezelf met anderen te vergelijken, doe je het toch regelmatig denk ik (onbewust).. ik betrap mezelf er af en toe in ieder geval wel op.

  7 maart 2018 at 19:37 Beantwoorden

Leave a Comment

Volg mijn Blogs!

Vul hier jouw email adres in en blijf up-to-date

%d bloggers liken dit: