to top

Startende Blogger: Tom

 

 

 

 

 

 

 

 

Hi Guys,

Vandaag stel ik alweer mijn vierde gastblogger Tom aan jullie voor. Een creatieve en avontuurlijke blogger. Door zijn uitdagende outdoor avonturen met jullie te delen hoopt hij anderen wellicht te kunnen inspireren om deze ook te ondernemen. Benieuwd hoe? Lees hierover meer..

Over mij

Ik ben Tom, ze noemen mij Tom Outdoor in mijn vriendengroep omdat ik veel met buitensport bezig ben. Ik maak vaak tripjes om buitensport activiteiten uit te voeren, dan wel in Nederland of het Buitenland. Ik ben 24 jaar en kom uit een klein dorpje vlakbij Rotterdam. Ik heb de sportacademie gedaan waar ik opgeleid ben tot gymleraar. Hier kwam ik in mijn laatste jaar echt in aanraking met de buitensport. Ik volgde de minor Outdoor coach waarin ik veel aan de slag ging met Outdoor activiteiten als middel. Dit vond ik de ideale combinatie. Het helpen van mensen door middel van deze gave activiteiten!

Op mijn website schrijf ik vooral over buitensport gerelateerd onderwerpen. Hierbij komen avonturen naar voren die ik zelf of gastbloggers hebben beleefd. Maar er staan ook materialen reviews en paklijsten voor Outdoor gerelateerde avonturen. Elke vrijdag komt er een discussie online betreffende een buitensport onderwerp waarin ieder zijn mening kan laten gelden en ook kan stemmen op een poll.

Mijn zusje Globegirl heeft al enkele jaren een reisblog. Ik vind het erg gaaf wat zij doet en dit heeft mij geïnspireerd. Enkele jaren geleden ben ik wel eens voor de grap begonnen met vloggen omdat dit me leuk leek. Maar dit bleef voor de grap. Nu met het bloggen ben ik serieus begonnen en hierin kan ik goed mijn ei kwijt.

Mijn blogmotto; ” Tom Outdoor blogt over alles wat Outdoor gerelateerd is. Hij houdt van alle buitensporten, van kayakken tot klimmen en van mountainbiken tot hiken. Niks is voor hem te gek. Hij gaat graag de uitdaging aan en legt dit vast op zijn website om zijn avonturen te delen en om andere te inspireren. Deze Outdoor coach gaat graag verder in zijn vrije tijd met deze activiteiten! ”

Bloggen

Met bloggen hoop ik andere te kunnen inspireren om zelf gave outdoor avonturen aan te gaan. Ook hoop ik andere dingen te kunnen leren met mijn kennis over de buitensport. Het lijkt me gaaf om avonturen te kunnen beleven mede mogelijk gemaakt door mijn website. En ik vind het (voor mezelf dit kan weg) fijn om mijn verhalen kwijt te kunnen en ook vast te leggen.

Het leukste aan bloggen vind ik het krijgen van enthousiaste reacties van mensen die dit soort avonturen ook beleven of graag willen beleven. Ook misschien wel door mijn verhalen ook daadwerkelijk gaan. Het kwijt kunnen van mijn verhaal vind ik ook erg leuk. Wat ik het lastigst vind, is dat bedrijven niet willen samen werken door je lage Domain Authority. Ik ben ook nog wel een beetje zoekende naar de manier van het bereiken van de juiste doelgroep. Het laatste wat ik wel hinderlijk vind, is de bedrijven die niet zo snel reageren.

Zoals ik al eerder benoemd heb vind ik het leuk om mensen te inspireren. Verder zou ik met mijn blog nog verder willen reiken. Ik ben nog van plan om een hele gave unieke rubriek te lanceren. Maar hier over wil ik eerst de persoonlijk mening peilen bij wat mensen voordat ik hier meer over ga vertellen. Ik hoop in mijn eerste jaar 1.500 volgens op Instagram te krijgen en 500 op Facebook. Als laatste hoop ik 2.000 unieke bezoekers in een maand te krijgen op mijn site. In mijn eerste maand nu heb ik er al 1000 behaald wat mijn eerste doel was.

 

▪ Stelling: ”Bloggen is alleen interessant als je iets boeiends te vertellen hebt”

” Ik denk dat mensen iets schrijven omdat zij dit zelf boeiend vinden. Daarom mag iedereen van mij schrijven wat hij of zij wilt. Ik geloof ook dat er wel iemand is die het interessant vind. Dus daarom ben ik het niet eens met de stelling. Ik kan het misschien niet zo heel interessant vinden. Maar dat vinden andere dan vast wel! ”

………

Waarom mijn blog?

Niks moet, alles mag. Maar ik zou het super waarderen als andere mijn verhalen leuk vinden om te lezen en ik hun inspireer! Ik vind het ook leuk als andere mensen enthousiast reageren op mijn verhalen! Als mensen van spannende avonturen houden of van het lezen van spannende avonturen kan ik mensen wel aanraden om op mijn blog te kijken omdat ik vaak over extreme dingen schrijf!

Wat ik zou willen meegeven aan alle startende bloggers

Zou ik startende bloggers graag willen meegeven om hun passie te volgen en bezig te blijven met wat je doet. Er zijn altijd mensen die je verhalen waarderen! Misschien is het in deze tijd een aanrader om nieuwe dingen te proberen, vernieuwend en creatief zijn trends. ”

https://www.tomoutdoor.nl/

 

Groet,

Tom

 • Lien

  Wat een leuk idee om startende bloggers even in de spotlights te zetten!

  13 maart 2018 at 20:29 Beantwoorden
 • Janine

  Wat ontzettend leuk dat ie andere bloggers voorstelt! Zo leer je elke keer weer nieuwe blogs.

  13 maart 2018 at 21:48 Beantwoorden
 • nicole

  Ik vind die foto van Tom echt geweldig! Die laat volgens mij meteen zien waar zijn blog over gaat en past er perfect bij.

  Als ik Tom was zou ik die onmiddellijk in de sidebar van mijn blog zetten als profielfoto!

  14 maart 2018 at 08:43 Beantwoorden
 • Frederique

  Leuk om te lezen aangezien ik zijn blog ook volg.

  14 maart 2018 at 22:25 Beantwoorden
 • Myrthe

  Tom outdoor kende ik al. Fijn dat je ook andere bloggers voorstelt ?

  18 maart 2018 at 00:20 Beantwoorden
 • The lemon kitchen

  Bijzonder dat je dit doet, leuk! Sommige kende ik al 🙂

  19 maart 2018 at 16:39 Beantwoorden
 • Daniëlla

  Leuk dat je andere bloggers voorstelt. Tom kende ik al, volg hem op Instagram. ?

  19 maart 2018 at 20:36 Beantwoorden

Leave a Comment

Volg mijn Blogs!

Vul hier jouw email adres in en blijf up-to-date

%d bloggers liken dit: