to top

Startende Blogger: Nienke Bulder

Hi Guys,

Vandaag stel ik mijn zesde gastblogger Nienke Bulder aan jullie voor. Een avontuurlijke en enthousiaste blogger. Door haar zicht op het leven met jullie te delen over zowel de mooie als minder mooie kanten hoopt zij anderen te kunnen motiveren. Benieuwd hoe? Lees hierover meer..

 

                                            

Over mij 

Mijn naam is Nienke Bulder en ik ben 27 jaar! Tot een jaar geleden woonde ik in Nederland, ik had een vaste baan en een mooie woning! Dit heb ik opgegeven voor een onzeker, spannend leven in Italië. Sinds een jaar woon ik in het mooie Toscane! Waar ik nog geen dag spijt van heb gehad, want of ik hier nu voor altijd blijf of niet, deze ervaring neemt niemand mij meer af! In het afgelopen jaar ben ik ontwikkeld, heb ik veel geleerd en natuurlijk wijzer geworden;-) Afgelopen januari ben ik gestart met mijn blog ‘Het dolce leven’, dit doe ik met ontzettend veel plezier!

Ik schrijf over alles wat te maken heeft met het ‘dolce’ leven! Oftewel: het fijne, mooie en/of lekkere leven! Ik schrijf over de leuke kanten, maar ook over de minder leuke kanten van het in Italië wonen! Mijn worsteling of dit nou echt de keus is voor altijd of toch weer terug naar Nederland… Mijn lezers zullen mij persoonlijk leren kennen, maar ook veel te weten komen over Italië!

Mijn Blogmotto; ” Bloggen over alles wat ik ervaar als het dolce leven, met de leuke kanten, maar ook zeker de minder leuke kanten! Ik wil graag mijn verhaal vertellen aan iedereen! ”

 

Bloggen 

Mijn grootste inspiratiebron om te gaan bloggen zijn natuurlijk de mensen om mij heen geweest. Er werd veel gevraagd naar foto’s en ervaringen. Ik ben begonnen met alleen foto’s te posten op social media, maar al gauw bleek dat dit niet genoeg was! Toen werd het idee van een blog in de wereld geroepen! En ik kwam er al snel achter dat ik het geweldig vind! Maar naast de mensen om mij heen ook andere bloggers, ik heb veel blogs gelezen en werd er echt enthousiast van!

Mijn doeleinde met bloggen ligt hem vooral in het zoveel mogelijk mensen bereiken met mijn blog. Kijken of ik dat kan ;-), ik wil graag een doel voor ogen hebben! Ik wil graag mensen mijn verhaal vertellen, over de leuke en minder leuke kanten van het emigreren! Daarnaast wil ik iedereen vertellen hoe mooi Italië is. Samenwerken met andere bloggers is ook zeker een doel van mij, ik leer graag van andere bloggers.

Het leukste aan bloggen vind ik vooral het schrijven! Als ik er eenmaal inzit dan hoor ik letterlijk niks meer om mij heen en zit ik echt in het verhaal wat ik schrijf. Ik lees het wel 10x over en na of alles klopt, waar je soms helemaal gek van wordt. Ik laat het altijd na lezen door mijn vriend en vraag wat hij er van vindt! Daarin tegen loop ik het meeste tegen onzekerheid! aan als startende blogger. Vinden mensen dit nou wel leuk om te lezen?
Daar worstel ik op het moment mee, ik moet dat toch echt op een bepaalde manier los zien te laten! Want dat maakt het stukken leuker voor mijzelf.


▪ Stelling: ” Bloggen is alleen interessant als je iets boeiends te vertellen hebt ”

Ja daar ben ik het mee eens, maar heeft iedereen niet iets boeiends te vertellen? Een ieder heeft een bepaald publiek, dus ik denk dat veel verhalen voor veel verschillende mensen heel boeiend kunnen zijn.

………

Waarom mijn blog

Het is leuk om van elkaar te leren en ik denk zeker dat ik een andere blogger ook wat te leren heb! Ik heb een bepaalde schrijfstijl, begrijp ik van mijn lezers, die aantrekt. Ik schrijf over brede onderwerpen en ik denk dat iedereen, dus ook andere bloggers, wel wat uit mijn blog kunnen halen!

Wat ik zou willen meegeven aan alle startende bloggers

Ga het vooral gewoon doen! Doe het omdat je het leuk vindt! En luister vooral naar jezelf:-).

https://www.hetdolceleven.nl

Groetjes,

Nienke

 

  • Janet | thatonetime

    Wat tof dat je in Italië woont, dat lijkt me een heel mooi avontuur. Ik ga snel een kijkje nemen, leuk!

    4 april 2018 at 18:10 Beantwoorden

Leave a Comment

Volg mijn Blogs!

Vul hier jouw email adres in en blijf up-to-date

%d bloggers liken dit: