to top

Samenwerking met Miss B

” (WordPress, 2017) Opvallen als groentje tussen al die gevorderde en gedreven bloggers. Wie had dat ooit gedacht?  ~

Zelf had ik dit enige tijd geleden nooit voor mogelijk gehouden. Ik blogde over van alles en nog wat. Alles over en door elkaar heen zonder enige structuur of regelmaat. Toch viel tot mijn grote verbazing, mijn passie voor schrijven op. Als op mij een beroep wordt gedaan voor vaste gastblogger van het rubriek: Teenage talk & Switch quote van Miss B, kan ik mijn enthousiasme niet op en stem ik toe. Het gevoel van erkenning zonder dat je hier zelf direct bewust van bent is overigens niet te beschrijven. Maar als ik het in één woord zou moeten benoemen is het gevoel GE-WEL-DIG.

 

Even voorstellen I’m Miss B. en samen met mijn fantastische blogfriend  Grassiëlla Girl zullen wij verschillende Topics/artikelen schrijven voor ons rubriek: Teenage T@lk with Grassiëlla & Miss B. op mijn Blog:

“Miss B Blogz Thingz Over …” 
Elke zondag om 18.00 uur komt er een artikel van ons online on my blog:

More about me? 

 Ik ben dol op bloggen. Op mijn blog heb ik verschillende rubrieken: Tea Time with miss B, Monday Morning T@lk, Cocktail Time with Miss B & Friday Vibe, Let’s T@lk about Motherhood, It’s Mah Feeling en tot slot Switch Quote! Deze rubriek is van Grassiëlla girl, twee andere fantastische blogfriends en ik! Naast blogger, ben ik Sociaal Pedagogisch Medewerker ik werk met kinderen en dat vind ik superleuk om te doen. I´m married en ik ben een trotse mama van een fantastische zoontje! Ik ben dol op alles wat met interieur inrichten te maken heeft, ik hou van tekenen,dansen, schrijven en bloggen of course!  But Quality Time with my Family is my most favourite thing to do! Ohww Yesss!

Grassiëlla Girl het is een eer om met jou te mogen samenwerken je bent een fantastische Blogger & Blogfriend! We gaan een geweldige samenwerking tegemoet 100%! Let´s Do This! Keep on the good work, Dear je bent een geweldige schrijfster! 

 Hugz & Kisses, Miss B.

Het Rubriek Teenage Talk:

Is in september 2017 van start gegaan en heeft helaas wegens persoonlijke omstandigheden enige tijd stil gelegen. Maar wees vooral niet getreurd, want onze eerste topic: verliefdheid zal op zondag 18 februari om 18:00u gepubliceerd worden.

Teenage Talk is een rubriek bedacht door Miss B waarbij de ‘tienerjaren’ centraal staan en alle andere zaken die hierbij komen kijken worden toegelicht. Het rubriek kenmerkt zich door een variërende inhoud van, stellingen, persoonlijke ervaringen, diverse topics en teenage quotes. Samen schrijven wij diverse artikelen over verscheidene topics waarvan wij denken dat deze belangrijk zijn in de tienerjaren. Uiteraard doen wij dit op basis van eigen jeugdige ervaringen. Daarnaast zouden wij het erg leuk vinden als jullie ook je eigen jeugd ervaringen met ons delen op basis van de  door ons besproken topics.

Het Rubriek Switch Quote:

Ook het rubriek Switch quote is in september 2017 van start gegaan, en heeft helaas wegens persoonlijke omstandigheden enige tijd stil gelegen. Nogmaals onze welgemeende excuses hiervoor.

Switch quote is een rubriek waarbij drie vaste gastbloggers van Miss B: XmelX , creabealounge & belles-lettres aan elkaar gekoppeld zijn en hun meningen delen over quotes die zij voor elkaar hebben uitgezocht. Zij delen hierbij hun persoonlijke ervaringen en/of bevindingen. Helaas hebben we voor dit rubriek nog geen artikel in het vooruitzicht, but we keep you posted !

 • Julie

  Wat leuk om te kunnen samenwerken! De rubrieken klinken in ieder geval interessant! 🙂

  14 februari 2018 at 11:51 Beantwoorden
 • Enigma

  Leuk, die samenwerking !

  14 februari 2018 at 12:55 Beantwoorden
 • Erinn

  Succes met je samenwerking!

  14 februari 2018 at 13:56 Beantwoorden
 • Irma

  Dat lijken me hele leuke rubrieken, heel veel succes!

  14 februari 2018 at 15:38 Beantwoorden
 • Amelie

  Heel veel succes met het schrijven!

  14 februari 2018 at 17:25 Beantwoorden
 • Proudweirdo

  Leuk!! Zeker de rubriek teenage talk. Er zitten zoveel jongeren op het internet, maar zoiets ben ik nog niet tegengekomen, ik denk dat het een mooi en gewild concept is. Top idee! Ook de Switch quote klinkt gaaf!
  Ik kom nog wel eens terug om te kijken! ?
  Heel veel succes! ?

  14 februari 2018 at 23:52 Beantwoorden
 • Davina

  Leuk dat jullie zulke samenwerkingen kunnen vormen! De rubrieken klinken ook origineel en interessant!

  15 februari 2018 at 03:16 Beantwoorden
 • NELE van MamaExpert

  Samenwerken is altijd een pre voor je eigen website ook. Ziet er tof uit. Keep us posted!

  15 februari 2018 at 06:01 Beantwoorden
 • Tom Outdoor

  Leuke samenwerking.
  Interessante replubieken!

  15 februari 2018 at 07:11 Beantwoorden
 • Debbie

  heel veel succes met het uitvoeren van je passie!

  15 februari 2018 at 07:59 Beantwoorden
 • Ciska

  Geniet van deze stap! Leuke onderwerpen

  15 februari 2018 at 09:37 Beantwoorden
 • karin

  veel succes!

  15 februari 2018 at 11:47 Beantwoorden
 • Mei Qi

  Aah wat leuk zeg!! Heel veel succes!

  16 februari 2018 at 09:44 Beantwoorden

Leave a Comment

Volg mijn Blogs!

Vul hier jouw email adres in en blijf up-to-date

%d bloggers liken dit: