to top

Nomatie Liebster Award

Hi Guys,

Enige tijd geleden open ik nietsvermoedend een berichtje via mijn Instagram – account van een onbekende afzender. Het blijkt een nomatie voor het Liebster Award te zijn. Verbijsterd probeer ik deze bijzondere waardering in me op te nemen zonder enige kennis te hebben van het Award. It kinda went like:”Wauw, wat bijzonder zeg, waardering van een onbekende”. Maar Lieb Wattus ? Thank God, Google excisted hahah !

Het ‘Liebster Award’ is een soort virtuele award die bloggers aan elkaar kunnen geven als blijk van waardering. Op deze manier komt een blog in de spotlights te staan en krijgen lezers de kans om de persoon achter de blog beter te leren kennen.

Zelf ben ik genomineerd door Annesplek en zal ik de 10 vragen beantwoorden die zij voor mij bedacht heeft. Super leuk Meis, bedankt X !

1. Waarvan krijg jij een ‘happy moment‘?
Als ik de vrijheid heb om te ondernemen wat ik wil. Verder word ik ontzettend blij van vrolijke en gelukkige kinderen. Glimlachjes van kinderen verwarmt absoluut mijn harten!

Baby, Emoties, Joy, Genot, Portret, Kind, Pennen

2. Van welk liedje krijg jij kippenvel?
Het liedje waar ik kippenvel van krijg, kent een bijzonder verhaal aan vooraf. ” Functionerend als leidster op jeugdkamp Deebeetje (2013) , trekt een bijzonder meisje mijn aandacht. Brutaal, grenzeloos en uitdagend. Niet het leukste kind dat ik tegenkwam, maar interessant genoeg om mijn pedagogische instinct te triggeren. Tijdens een Bonte-avond kregen alle jeugdigen 8 t/m 12 jaar de gelegenheid om hun eigen talenten te tonen.  Als de jongedame aan ons vertelt dat ze het nummer van Emile Sandé – Read all about it zal zingen, ben ik benieuwd. Met tranen in mijn ogen luister ik naar het prachtige stemgeluid waarmee zij d.m.v het nummer haar verhaal vertelde. Zij raakte mij rechtstreeks het hart. Ik voelde meteen een connectie met het ”vervelende” kind, zoals ik in het begin ervoer. Als ik even weg loop, vertelt één van de leidsters mij dat zij elk jaar deelneemt aan Deebeetje Jeugdkamp om te ontvluchten van allerlei nare huiselijke problemen die zich thuis afspelen. Kippenvel.. kreeg ik ervan. ”

Enkele jaren later heeft niet alleen deze jongedame een diepe indruk op mij achter gelaten, maar ook het nummer beschrijft mij als timide persoon.

3. Wat zou jij willen bereiken met je blog in 2018?
Ik zou graag meer naamsbekendheid willen genereren en prachtige samenwerkingen willen aangaan in de blogwereld.

4. Favoriete kledingstuk?
Zelf heb ik niet echt specifiek één favoriete kledingstuk dat ik het liefst draag. Zolang het maar lekker zit!
Wel voel ik mij het meeste op mijn gemak in mijn zogeheten comfi- outfits. Lekkere comfortabele huispakkies, trainingspakken, grote truien etc.
Als we zo dagelijks door het leven heen konden, nou dan had ik het wel geweten. Hahah!

5. Waar schrijf jij het liefst je artikelen?
Ik schrijf het liefst artikelen over mijn gevoelens en of gedachtes. Zelf vind ik niet altijd direct de juiste woorden om mijn gevoelens te uiten op het moment dat een situatie of persoon hier te dicht bij komt. Door hierover te schrijven wel. Als ik schrijf, dan sta ik dichter bij mezelf en kan ik het gevoel daarna vaak beter verwoorden of mijn emoties beter plaatsen.

6. Waar was jij 100% van overtuigd toen je klein was?
Uhm.. Phoee, hier kan ik zo 1,2,3 niet op komen.

7. Wat is de wijste les die je tot nu toe hebt geleerd?
Ik ben van mening dat een persoon niet maar één wijze les leert in zijn leven, maar zijn hele leven lang leert. De een ervaart dit als een les, de ander als een waarschuwing of toeval. Een les die me echter wel bijgebleven is: ” Leef voor jezelf en voor niemand anders, de enige die trots op zichzelf moet zijn ben jij zelf. ”  Nou noem ik slechts één les die me bij is gebleven, maar krijg ik bijna een knoop in me maag van al het andere wat ik niet kan delen. Hmm, wellicht een goeie trigger voor het schrijven van een volgend artikel over: wijze lessen?

8. Wat zou jij écht nog een keertje willen doen?
Ik zou heeeeééél graag nog een keertje naar Bali toe willen. Zelf is mijn moeder half Javaans en mijn oma Javaans. Dat maakt mij uh? een kwartje.. Of naja, ieder geval iets Javaans. Bali lijkt me heerlijk om wat soortgelijke roots te ontwortelen en te ontmoeten. Lekker eten, mooi landschap. Oee ik kan het al helemaal voor me zien.

Mae, Douther, Teddy Bear, Speelgoed, Landbouw, Gebied

9. Wat is jouw all time favourite serie?

Absoluut: The Bold and The Beautiful.  Een Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations. OH MIJN GODD, is het er zo één. Haha ja helaas wel dames en heren. Ik ben gek op series die betrekking hebben op het dagelijkse leven, de spanning die per serie wordt opgebouwd totdat de dag aanbreekt dat je de volgende weer kan kijken. Weliswaar met een extra overload aan drama en voorspelbaarheid, maar Hey..  Aint that whats happening sometimes in real life tho? Heeeeeeeeeerlijk voor de buis, met een zakkie popcorn!

10. Als je je blog opnieuw moest beginnen, wat had je dan anders gedaan

Last but not least. Als ik mijn blog opnieuw moest beginnen, dan had ik meer zelfvertrouwen in mijn zelf gehad en het serieuzer aangepakt. Door me alvorens goed te verdiepen in bloggen had ik wellicht meer sturing kunnen geven aan het schrijven. Nu was ik in eerste instantie gestart met bloggen om puur van me af te kunnen schrijven, zonder regels, zonder enige kennis van bloggen en lezers. Gewoon lekker van me afschrijven.
Maar … Natuurlijk ben ik op dit moment hartstikke blij met de lancering van mijn officiële website: Whoehoeeeeeeeeeeeeee.

Tot slot: Is één van de regels na het ontvangen van dit award, om de nomatie door te geven aan 5 andere bloggers. Zelf kies ik ervoor om dit voor nu nog even niet te doen. Dit omdat ik op het moment ontzettend druk ben met van alles en nog wat, voor mijn website.

Wel waardeer ik deze nomatie enorm, nogmaals bedankt Anne x ~.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden,

 • Anne

  Ah leuk om te lezen wat je dacht toen je mijn berichtje kreeg en natuurlijk de antwoorden 🙂 x!

  11 februari 2018 at 14:26 Beantwoorden
 • Tom Outdoor

  Wat leuk hoor!!
  Leuke antwoorden ook

  13 februari 2018 at 18:56 Beantwoorden
 • Enigma

  Altijd leuk om te lezen.

  13 februari 2018 at 20:00 Beantwoorden
 • Melissa

  The bold en beautifull keek mijn oma altijd. Weet nog wel dat ik dan echt NIKS mocht zeggen of andere geluiden mocht maken ? Daar was ik uiteraard niet heel goed in

  13 februari 2018 at 23:12 Beantwoorden
 • Kristof

  Ken het ook niet maar is wel leuk! Ale, afwachten of ik in 2018 eens genomineerd wordt 🙂

  14 februari 2018 at 10:56 Beantwoorden
 • Beau Bewust

  Bali is echt te gek. Moet je zeker eens naartoe gaan!

  16 februari 2018 at 14:19 Beantwoorden

Leave a Comment

Volg mijn Blogs!

Vul hier jouw email adres in en blijf up-to-date

%d bloggers liken dit: