to top

I’m Back !

Hoi lieve allemaal,

Ja, je leest het goed! Belles-Lettres is weer terug, en dit keer voor de volle 100%.
Het is geen peulenschil hoor. Dat bloggen naast een dynamische carrière , afstuderen, fotograferen en still trying to have some social life afterwards.

Sinds het lanceren van mijn website https://www.belles-lettres.nl ging er een hele nieuwe wereld voor mij open.
Ik rolde in een totaal andere wereld van technologie. Een wereld waar cijfers en de juiste connecties belangrijk zijn.
”Welkom, in het blogwereldje”, zei iemand eens tegen mij. Een gemeenschap waarbij zoveel diversiteit is en iedereen zijn eigen verhaal doet.
Ik vond en vind het nog steeds heeeee-lemaal geweldig. Ik raad het dan ook iedereen aan die twijfelt om deze stap te zetten.

Door gewoon lekker mezelf te zijn en hier zo dicht mogelijk bij te blijven, bereikte ik een hele hoop. Ik kon niet alleen lekker van me afschrijven wanneer ik dat wilde maar ook rijkelijk socializen. Ik leerde nieuwe mensen kennen en ging geweldige samenwerkingen aan. Beter kon het niet!
Desondanks wilde het plannen rondom het bloggen niet helemaal lukken. Ik kon maar geen juiste manier vinden om alles met elkaar te combineren. Zo deed ik naast het bloggen een basis cursus fotografie by  Les Adu Photography. Rondde ik deze af en zat ik volop in mijn element.
Ik had niet alleen het enthousiasme maar ook de drive om veel meer te doen met fotografie. Ik probeerde erachter te komen wie ik was als fotografe en wat mijn stijl was. Ik hield me nergens anders meer mee bezig. Oefende erg veel met als resultaat uiteindelijk zelfs betaald te fotograferen.
So yeah! Hetgeen wat als hobby begon, ontwikkelde zich al gauw tot een nieuwe carrière mogelijkheid. Eenmaal aardig op mijn plek binnen de fotografie wereld. Realiseerde ik mij dat het afstuderen wel op een erg laag pitje stond. Ik moest flink aan de bak! Ik had mijn focus teveel laten afglijden van iets wat 100% mijn aandacht had. Aldus fotografie.

Ik moest behoorlijk wat grenzen verleggen en de juiste prioriteiten stellen. Hierom koos ik ervoor om het bloggen te pauzeren. Het was erg fijn om één focus punt te hebben. En of ik één focuspunt kiezen al niet moeilijk genoeg vond, werd ik kort daarna ook nog eens verrast met de mogelijkheid om te verhuizen. Nee kon ik er in elk geval niet op zeggen. Eenmaal gesetteld in mijn nieuwe woning, werd ik weer een jaartje ouder. 27, ballonnen en slingers. Toeters en bellen.’Officialy participating the adult and granny life. Hahah, just kidding! Na sterk het gevoel te hebben van deze bijzondere leeftijd en hoe snel de jaren voorbij vliegen, leek het alsof de wereld om me heen even stil stond.  Ik relativeerde van alles over en door elkaar heen. Wat in eerste instantie eindigde in een ietwat somber dipje verwerkte ik deze door mijn gevoelens neer te pennen. Al gauw nam de rust toe en leerde ik mezelf aan één stap tegelijk te nemen.

Ik bekeek mijn website kritisch en merkte dat ik nog niet helemaal tevreden was. Ik paste mijn lay-out aan en veranderde hier en daar een aantal zaken. Het is een feit Belles-Lettres is weer helemaal terug. Het voelt heerlijk om weer terug te zijn!

 • Nyanga

  Hi Grassiëlla , ik was eigenlijk vergeten dat ik me ooit had aangemeld voor je nieuwsbrief, maar heb zojuist met veel plezier deze blog gelezen. Wat leuk om te lezen dat je zo op hebt kunnen gaan in de wereld van fotografie. En ook super sterk dat je jezelf weer back on track hebt wat betreft het prioriteren van al je bezigheden. Mooi om dit te lezen en het inspireert! Op dit moment denk ik: ‘hhmmm misschien moet ik ook maar gaan doen wat ik al heel lang uitstel’.. Ik blijf jou in ieder geval volgen! Liefs, Nyanga

  11 september 2018 at 13:43 Beantwoorden
  • Belles-Lettres

   Hi Nyanga,

   Wat een verassing om te lezen dat je mijn blog al enige tijd met plezier volgt. Ik ben gek op alles wat zich creatief vormgeeft en zie dan ook overal kansen. Wat soms best lastig kan zijn omdat mijn focus daardoor regelmatig alle kanten op schiet. Maar leuk is het zeker! Niets voelt beter dan doen & gaan voor hetgeen waar je in gelooft.

   Fijn dat ik mijn boodschap kan delen en dat het inspireert. Ik ben een grote voorstander om de gedachtes van het starten van een blog te prikkelen. Bij twijfel zeg ik gewoon doen. Zolang je het voor jezelf doet en met deze gedachtegang schrijft, is jouw verhaal net zo belangrijk.

   Ik ben erg benieuwd naar je keuze !

   Liefs, Grassiëlla

   13 september 2018 at 13:40 Beantwoorden
 • annesplek

  Welcome back 😉 X

  12 september 2018 at 07:19 Beantwoorden
 • Miss B Blogz Thingz Over..

  Welcome back girlll!!!!!!!😄❤️

  12 september 2018 at 09:46 Beantwoorden
 • marylou

  Welcome again.Wish you a lot of succes

  18 september 2018 at 15:41 Beantwoorden

Leave a Comment

Volg mijn Blogs!

Vul hier jouw email adres in en blijf up-to-date

%d bloggers liken dit: