to top

Jonge ondernemers gezocht?

Jong ondernemen, wie zegt dat, dat niet kan? 

Grassiëlla W. (26): zegt hoe jonger, hoe dynamischer. “ Geluk en succes is ondernemen vanuit je hart. Voor een artikel over ‘Jong ondernemen’ is Belles – Lettres op zoek naar 6 startende jonge ondernemers, die elk hun eigen verhaal en ervaringen willen delen op mijn mind- en lifestyle blog. 

In mijn opinie worden jonge ondernemers, namelijk vaak onderschat of minder snel serieus genomen. Door zowel mijn eigen verhaal als het verhaal van 6 jonge ondernemers te delen, hoop ik andere jongeren te kunnen motiveren en inspireren tot ondernemen! Tevens dient dit artikel als een extra mogelijkheid om jezelf als ”jonge ondernemer” in de schijnwerpers te plaatsen.

Vereiste:

  • Je bent in de leeftijd 15 t/m 27 jaar?
  • Je hebt een eigen onderneming (hoeft niet KVK geregisterd)
  • Je kan beargumenteren waarom jong ondernemen wel/niet kan

Bij interesse in het schrijven van dit artikel, is het de bedoeling de je de onderstaande vragen voor mij beantwoord. Stuur deze vervolgens op naar info@belles-lettres.nl en ontvang de rest van de informatie voor het schrijven van het artikel.

Naam:
Leeftijd:
Jouw onderneming:
Waarom vind jij dat jong ondernemen wel of niet kan:
Emailadres:

Ps: Neem alvorens je beslissing ook even goed een kijkje op mijn blog, zodat je mij en mijn schrijfstijl een beetje leert kennen.

Leave a Comment

Volg mijn Blogs!

Vul hier jouw email adres in en blijf up-to-date

%d bloggers liken dit: