to top

De maand van de jonge ondernemer

Hi Guys,

Inmiddels al 6 dagen struinend in de maand maart, wil ik de volgende informatie graag met jullie delen. Deze maand zal mijn blog namelijk volledig in het teken staan van de Jonge ondernemer. Ik zal diverse quotes toelichten en een bijzonder artikel schrijven met 6 creatieve ondernemers. Benieuwd waarom? Lees dan gauw verder..

Jong ondernemen:

Je kent het wel, een te dure droom of eindeloze ideeën over en door elkaar heen. Op zoek naar de WAUW factor om je plan door te zetten. Financieel onmogelijk of sociaal economisch, soms net iets te instabiel. Gek genoeg is het vaak zelfs zo, dat je soms slechts een duwtje in de rug nodig of simpelweg de juiste mensen om je heen. Maar wat ik misschien nog wel het allerbelangrijkste vind, is het geloven in jezelf en vertrouwen op je eigen kunnen. Zelf ben ik namelijk van mening toegedaan, dat geluk en succes ontstaat wanneer je onderneemt vanuit je hart.

” Als prille startende ondernemer, leerde de ervaring mij dat ondernemen begint bij geloven in je zelf. Want als jij niet gelooft in jezelf, wie dan wel? De bevestiging en advies van anderen kan belangrijk zijn, maar is niet het allerbelangrijkste. Want geluk is ondernemen vanuit je hart.  ”

Waarom de maand van de jonge ondernemers:
Als jonge ondernemer vind ik het opmerkelijk om te zien dat jonge ondernemers vaak genoeg onderschat of minder snel serieus genomen worden. Je bent niet alleen een groentje in het vak maar ook nog eens een groentje zonder ervaring. Tja, en dat mijn lieve ondernemers, dat werkt enorm demotiverend. Ook kan het soms zelfs met tal van andere factoren ervoor zorgen dat je afhaakt.

” Wie zegt dat jong ondernemen, niet kan? ”

In mijn ogen zijn jonge ondernemers de toekomst. Hoe jonger, hoe dynamischer. Als je jong bent, ben je nieuwsgierig en vooral grensverleggend. Met mijn team van 6 jonge ondernemers schrijven wij hier samen een artikel over. Elk jonge ondernemer doet hierin zijn/haar verhaal in de hoop anderen jonge ondernemers te kunnen inspireren en motiveren.

Afbeeldingsresultaat voor say yes to new adventures quotes png

 

 

In het verschiet heb ik daarom voor jullie:

 • 16 Maart: Een kennismaking met mijn team van 6 jonge ondernemers
 • 25 Maart: Het artikel ‘jong ondernemen’
 • Wekelijks een quote m.b.t jong ondernemen

 

Ben jij ook zo benieuwd naar de gezichten en verhalen van de  jonge ondernemers? 
Hou het bovenstaande schema dan goed in de gaten.

 • Shirley

  Supermooi initiatief voor jonge ondernemers 🙂

  6 maart 2018 at 23:04 Beantwoorden
 • Manon

  Heel erg leuk item! Ik vind ook: hoe meer jonge ondernemers hoe beter! Verse ideeën en creatieve breinen ???

  7 maart 2018 at 08:47 Beantwoorden
 • nicole

  Ik denk dat jong ondernemen best kan inderdaad! Flauw als mensen je afschrijven vanwege de leeftijd.

  7 maart 2018 at 10:43 Beantwoorden
 • Anja

  Leeftijd zegt dus echt helemaal niets over je capaciteiten. Het zijn vaak juist de jonge mensen die met creatieve en out of the box ideetjes aankomen, maar dan vaak tegen de oude garde op moeten boksen. Dus ik vind je initiatief geweldig!

  7 maart 2018 at 11:18 Beantwoorden
 • Julie

  Wat een leuk initiatief! Ik ben zelf niet zo’n ondernemer maar vind het wel knap om het bij anderen te zien! 🙂

  7 maart 2018 at 11:22 Beantwoorden
 • Krystle/Batboy

  Wat leuk! Ik vind dat altijd heel inspirerend om te lezen! Ben benieuwd naar de 6 ondernemers .

  7 maart 2018 at 11:27 Beantwoorden
 • Felice

  Of je nu een jonge ondernemer bent of zoals ik al een oudere, het blijft heel belangrijk met mede-ondernemers te sparren!Ik vind dat zelf eigenlijk onmisbaar

  7 maart 2018 at 11:33 Beantwoorden
 • Kim

  Een goed initiatief! Ik ben benieuwd. Heb het zelf ook altijd gewild, maar de stap niet durven te zetten.

  7 maart 2018 at 11:40 Beantwoorden
 • Laura

  Leuk inititatief! Ik ga het in de gaten houden:)

  7 maart 2018 at 11:48 Beantwoorden
 • Amina

  Cool zo’n programma voor jonge ondernemers! En inderdaad, als ik wist wat ik nu weet, was ik op mijn 19e of 20e al begonnen en niet pas op mijn 42e. Ik zeg ook altijd tegen iedereen “ik ben te vroeg geboren”. In ‘mijn tijd’ was er nog geen social media…Liefs en veel succes!

  7 maart 2018 at 13:36 Beantwoorden
 • Miss B Blogz Thingz Over...

  Grassiella Girl Supergaaf!!!!!!

  7 maart 2018 at 20:46 Beantwoorden
 • Kool Family

  Siper interessant, vooral omdat ik nu ook sinds 1 maand zelfstandig ben.

  8 maart 2018 at 09:14 Beantwoorden
 • Ilse

  Wat leuk om te lezen.

  8 maart 2018 at 13:07 Beantwoorden
 • Jadis

  Heel leuk onderwerp! Leuk om te lezen

  8 maart 2018 at 20:38 Beantwoorden
 • Judith

  Mijn dochter van 11 is nu al begonnen met een eigen vlog en blog, om zo als straks iedereen bijbaantjes heeft, zij hier misschien een inkomen uit heeft. Alleen maar stimuleren de ondernemersdrift

  9 maart 2018 at 07:25 Beantwoorden
 • Xarifa

  Ik ga dit volgen! Ben benieuwd wat je er van maakt!

  9 maart 2018 at 19:42 Beantwoorden

Leave a Comment

Volg mijn Blogs!

Vul hier jouw email adres in en blijf up-to-date

%d bloggers liken dit: