to top
Wie is Belles - Lettres.
Over Belles-Lettres

Grassiëlla Watson

Welkom op mijn blog. Wil je meer over mij te weten komen? Je bent op de juiste plek. Blijf lezen om erachter te komen wie ik ben, hoe ik hier ben gekomen en wat mijn wens om te schrijven voedt.

Hi there,

Wat leuk dat je graag meer over mij wilt weten!

Mijn naam is Grassiëlla Watson. Een 26 jarige HBO- Ecologische pedagogiek studente. Eigenaresse van de mind- en lifestyle blog Belles-Lettres & Grassiëlla Watson Photography

Naast het afstuderen en parttime bloggen, ben ik in 2017 ook een passie gaan ontwikkelen voor fotografie. In mijn werk richt ik me vooral op het fotograferen van portretten, landschappen, natuurgebieden en cultuur.

Mijn persoonlijkheid kenmerkt zich vooral door zorg, zorg voor anderen. Ik doe niets liever dan anderen omringen met mijn zorgzaamheid. Mijn kijk op de wereld word vooral bepaald door mijn rijke gevoelsleven. Mensen en situaties benader ik vooral vanuit mijn gevoel. Ook vind ik het heerlijk om te moederen. Hoewel sommige juist verlangen naar deze extreme mate van zorgzaamheid, hebben anderen dit weer juist totaal niet. Het is voor mij dus erg belangrijk om dit zo goed mogelijk te doseren.

Als ik schrijf dan ben ik één met mijnzelf. Als ik schrijf, dan sta ik dichter bij mijn hogere zelf. Mijn gevoel wordt tastbaarder en de wereld om me heen wordt een stukje aanschouwelijker. Men vraagt vaak aan mij: Hoe doe je dat toch? Ik heb werkelijk geen idee. Als ik mijn gevoel niet in woorden uit kan drukken of te druk ben in mijn hoofd dan moet ik gewoon schrijven. Ik heb een vlotte pen, soms een lopend verhaal, soms een klaagbetoog. Maar altijd met mijn eigen gevoel en eigen visie.

Ik sta positief in het leven en hou van gezelligheid. Tegelijkertijd hecht ik ook enorm veel waarde aan rust en ruimte. Ik moet mezelf vooral lekker knus en veilig kunnen terug trekken in mijn eigen stekkie. Ik ben gek op alles wat zich dan ook meer creatief vormgeeft of beweegt. Maar.. het is niet altijd rozengeur en maneschijn.

Vaak woed ik ook een innerlijke strijd. Enerzijds ben ik gek op avontuur en wil ik graag de wereld ontdekken en anderzijds ben ik ook enorm gehecht aan mijn huiselijke omgeving. I know sounds kinda cliché right?

Desondanks zetten mijn opgedane kennis en hedendaagse ervaringen mij toch regelmatig kritisch aan het denken.

Door mijn ervaringen met jullie te delen hoop ik op meer inzicht, het delen van raakvlakken en wellicht anderen te kunnen inspireren met mijn verhalen.

Ik neem jullie mee op reis naar mijn innerlijke zelf. ❥

Volg mijn Blogs!

Vul hier jouw email adres in en blijf up-to-date